BLI vår partner

Vill du bli en av oss!

Nu söker vi Sponsorer/Samarbetspartners till vår förening för 2023.

Vill ni vara med och synas tillsammans med oss och att ni tar ställning mot den hemska sjukdomen Cancer. Cancer tar aldrig semester även om Cancern är bortopererad så finns ärren kvar. Det är tack vare ert företag som vi bland annat kan ge en liten Guldkant till våra Cancerdrabbade, tex. Tvättmaskin, biobiljetter, leksaker med mera, utifrån varje individ som är drabbade av cancer.

Vet ni redan nu att ni vill vara med att göra skillnad 2023, så har vi olika Sponsorpaket att välja mellan. Vi skickar med en faktura där ni fyller i valfritt belopp som ni önskar sponsra oss med. Vi tackar på förhand.

Har ni frågor och funderingar hör gärna av er.

 

Diamant: 10 000:-

Er logga på vår hemsida och sociala medier, samt text med en beskrivning av ert företag, löpande under 2023.

*Samt synas med er företagslogga på digital skärm, under Världens Barn galan 7/10, där vi är medarrangörer. Ni kommer även att få 6 fribiljetter som tack för ert stöd. (Hämtas på plats)

 

Guld: 5 000:-

Er logga på vår hemsida och sociala medier, samt text med en beskrivning av ert företag, 3 gånger/månad under 2023.

*Samt synas med er företagslogga på digital skärm, under Världens Barn galan 7/10, där vi är medarrangörer. Ni kommer även att få 4 fribiljetter som tack för ert stöd. (Hämtas på plats)

 

Silver: 3 000:-

Er logga på vår hemsida och sociala medier, samt text med en kortare (max 4 rader) beskrivning av ert företag, 2 gång/månad under 2023. Ni kommer även att få 2 fribiljetter som tack för ert stöd. (Hämtas på plats)

 

Brons: 1 500:-

Er logga på vår hemsida och på sociala medier, samt en kort presentation (max 2 rader) av ert företag, 1 gång/månad under 2023.