OM OSS

En av tre kommer någon gång i livet få cancer och fler insjuknar för varje år.

Men tack vare forskningen ökar överlevnaden & fler blir friska. Cancerdrabbade i Skaraborg är en ideell förening och är helt beroende av bidrag från dig & andra. Mycket här i livet handlar om att inte vänta. Att njuta, leva och göra saker här och nu. Därför vill vi skicka en liten påminnelse om att du och ditt företag kan ge cancerdrabbade barn och deras familjer den finaste presenten: Hopp om en ljusare framtid & en liten guldkant i tillvaron. Tillsammans gör vi skillnad.

Vi är en liten ideell förening med stort hjärta som startade januari 2017. Syftet med föreningen är att i första hand finnas till för just cancerdrabbade samt anhöriga i Skaraborg. Ingen ska behöva vara själv med sin cancer.

 

Vi följer med på behandlingar hos onkologen i mån av tid. Vi samlar in pengar för att köpa julklappar till cancersjuka och andra svårt sjuka barn som ligger på sjukhuset. Vi arrangerar i mån av tid musikevent, olika tema kvällar, mys fika på vår lokal i Falköping. Allt för att dela med oss och försöka underlätta vardagen när man drabbas, liten som stor, oavsett vilket kön, ålder eller kulturell bakgrund man har. Vi vill påverka positivt i den mån vi kan för att avdramatisera ordet cancer. Man får ofta en ansträngd ekonomi, räkningar måste betalas oavsett. Då vill vi försöka ge lite guldkant i tillvaron. Tex bio med familjen, äventyrsbad, besök på sommarland, Borås djurpark, restaurang besök mm.